ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

            (O   ΓΙΑΣΕΜΗΣ )ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ

LIVE TV 150 KANALIA       SKANDALO TV 



Ενας χώρος διαμορφωμένος με όμορφες ιδέες κατάλληλος για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει είναι κοντά σας.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε τεράστια ποικιλία φυτών και το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει.
Μέσα από τη νέα μας ηλεκτρονική παρουσίαση θα ανακαλύψετε την αγάπη μας για τα φυτά.
Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι στον κόσμο των λουλουδιών, και ελπίζουμε να επικοινώνησετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.















ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                     
( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝ-6932908309
6 ΤΟ ΧΛΜ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ--ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ 
 Ολόκληρο το καλοκαίρι, θρέφατε και φροντίζατε τους μικρούς σας θησαυρούς στις γλάστρες. Τώρα ο χειμώνας και οι παρεπόμενοι κίνδυνοι απειλούν τα φυτά σας. Τι πρέπει να κάνετε αυτήν την εποχή και τι πρέπει να αφήσετε για μετά; Από την τελευταία έκδοση του Ενημερωτικού δελτίου της GARDENA, έχουμε λάβει πολλές σχετικές ερωτήσεις. Θα θέλαμε λοιπόν να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας καθοδηγήσουν σωστά.

ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                     
( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας, προτού προετοιμάσετε τα φυτά για το χειμώνα: Καθαρίστε τα φυτά, προτού τα βάλετε σε εσωτερικό χώρο. Αφαιρέστε όλα τα πεσμένα φύλλα, τυχόν μαραμένο ή άρρωστο φύλλωμα και όλα τα νεκρά ξυλώδη στελέχη. Εάν υπάρχουν παράσιτα στο φυτό, θα πρέπει να εφαρμόσετε θεραπεία. Σε καμία περίπτωση μην βάζετε τα φυτά σε εσωτερικό χώρο, για το χειμώνα, εάν έχουν προσβληθεί από παράσιτα!

Επιλέξτε μια κατάλληλη θέση:

Φως: Μπορείτε να τοποθετήσετε τα φυλλοβόλα φυτά σε σκοτεινό μέρος, στη διάρκεια του χειμώνα, αλλά τα αειθαλή χρειάζονται φως. Όσο πιο ζεστή είναι η θέση τους, τόσο περισσότερο φως χρειάζονται.



Θερμοκρασία: 
Υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες: Τα φυτά που αντέχουν στον παγετό, τα φυτά που αντέχουν σε ήπιο παγετό μόνο και τα φυτά που πρέπει να παραμένουν ζεστά στη διάρκεια του χειμώνα. Είναι καλύτερο να διατηρείτε τα μεσογειακά φυτά σε φωτεινό μέρος, σε θερμοκρασίες μεταξύ 10 και 12 °C, στη διάρκεια του χειμώνα, και να τα ποτίζετε αραιά, ώστε να μην ξεραθούν. Διατηρείτε τα τροπικά φυτά σε φωτεινό μέρος, σε θερμοκρασία 20/22 °C και ποτίζετέ τα κατάλληλα, ώστε να μην είναι υπερβολικά βρεγμένα, αλλά το χώμα τους να είναι κατά κανόνα υγρό.

Το επαναλαμβάνουμε για να το εμπεδώσετε: Όσο πιο ζεστή είναι η θέση τους, τόσο περισσότερο φως χρειάζονται τα φυτά!


ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                          ( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )


Βοηθήματα: Τώρα διατίθενται φουσκωτά θερμοκήπια με συστήματα παρακολούθησης παγετού. Αυτά προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες διαχείμασης για τα μεσογειακά φυτά γλάστρας, εάν δεν έχετε αρκετό χώρο αλλού.

Πότε θα πρέπει να βάλω τα φυτά σε εσωτερικό χώρο, για το χειμώνα;

Ο βασικός κανόνας λέει το εξής: Βάλτε τα φυτά γλάστρας μέσα όσο το δυνατόν πιο αργά και βγάλτε τα έξω όσο το δυνατόν νωρίτερα. Γενικά, τα φυτά ζουν καλύτερα έξω αντί μέσα - όπου είναι εφικτό - αφού το να βρίσκονται σε εσωτερικό χώρο είναι αντικανονική κατάσταση για τα φυτά και τους προκαλεί στρες. Για παράδειγμα, τα καμπανάκια, οι μποκαμβίλλιες, οι ιβίσκοι και τα ηλιοτρόπια πρέπει να προστατεύονται από τον παγετό. Ο ανθοφόρος σφένδαμος, ο καλλιστήμονας, η κάσια, το κίτρο, το τεϊόδεντρο και η μολύβδαινα μπορούν να αντέξουν σε θερμοκρασίες παγετού. Οι συνθήκες ήπιου παγετού (έως -5°C περίπου) είναι ανεκτές από τα ανθεκτικά φυτά, όπως η Ιαπωνική δάφνη, το πεύκο της νήσου Νόρφολκ, η κουμαριά, το Ιταλικό κυπαρίσσι, η μουσμουλιά, η δάφνη, η ελιά και ο Ιταλικός σφένδαμος.


Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα χειμερινά "διαμερίσματα" των φυτών:

Εξασφαλίστε απόλυτη υγιεινή στα θερμοκήπια. Καθαρίζετε κάθε μήνα τα φυτά, όπως κάνατε πριν τα βάλετε σε εσωτερικό χώρο για το χειμώνα. Ελέγχετε εάν υπάρχουν παράσιτα, καθώς από τα τέλη Ιανουαρίου μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται κοκκοειδή και επίσης υπάρχει πιθανότητα από τις αρχές Φεβρουαρίου να εμφανιστούν και ακάρεα, ψευδόκοκκοι και αφίδες. Βεβαιωθείτε ότι τα χειμερινά "διαμερίσματα" κλιματίζονται κατάλληλα, ώστε να διατηρείται η σωστή θερμοκρασία διαχείμασης. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετήσετε ένα σύστημα παρακολούθησης παγετού, όπου απαιτείται, καθώς θα πρέπει να διασφαλίσετε αντιπαγετικό αερισμό, εάν η θερμοκρασία αυξηθεί υπερβολικά. Συγκεκριμένα, στα χειμερινά "διαμερίσματα" με μεγάλα τζάμια αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες από τις αρχές Φεβρουαρίου. Φροντίστε να μην εκθέτετε τα διαχειμάζοντα φυτά σε έντονες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις και να μην τα βγάζετε έξω πρόωρα.

ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                     ( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )


Πληροφορίες για μεμονωμένες ποικιλίες για τις οποίες μας ρωτήσατε:

Αγάπανθος: Όλες οι διαχειμάζουσες ποικιλίες που έχουν φύλλα πρέπει το χειμώνα να τοποθετούνται σε φωτεινό, δροσερό μέρος, σε θερμοκρασία 5-10 °C. Ποτίζετε φειδωλά, μόνο όσο χρειάζεται, ώστε να μην ξεραθούν τα φυτά. Οι ποικιλίες που χάνουν τα φύλλα τους μπορούν να διαχειμάσουν σε σκοτεινά μέρη και δεν χρειάζονται πότισμα. Αλλάζετε γλάστρα κάθε δύο χρόνια, την άνοιξη.

Στραμόνιο/Καμπανάκια: Βάλτε τα σε εσωτερικό χώρο, πριν την πρώτη παγωνιά. Εάν το φυτό έχει καταστραφεί εν μέρει από τον παγετό και τα φύλλα πέφτουν, ωστόσο το δυνατότερο ξυλώδες τμήμα είναι ακέραιο (καφέ και μαλακό), αξίζει να το βάλετε σε εσωτερικό χώρο για τη διάρκεια του χειμώνα. Κλαδέψτε τα φυτά όσο το δυνατόν λιγότερο: Όσο περισσότερο κλαδεύετε, τόσο καθυστερούν τα φυτά να ανθίσουν τον επόμενο χρόνο. Το στραμόνιο πρέπει να διαχειμάζει σε φωτεινό, δροσερό μέρος, σε θερμοκρασία 2-5 °C. Εάν τοποθετηθεί σε μέρος υπερβολικά σκοτεινό, ρίχνει τα φύλλα του και βλασταίνει συγκριτικά αργά την άνοιξη, που σημαίνει ότι ανθίζει και αργότερα. Τον χειμώνα, ποτίζετε αραιά τα φυτά που έχουν φύλλα, μόνο όσο χρειάζεται για να επιβιώσουν με το φύλλωμα. Ποτίζετε τα γυμνά φυτά φειδωλά, ίσα να μην ξεραθούν.

Συκιά: Αυτήν την εποχή φέρει τους άγουρους καρπούς της επόμενης χρονιάς. Οι συκιές που είναι ανθεκτικές στον παγετό, όπως η ποικιλία Bavarian Violetta σε γλάστρα, μπορεί να αντέξει σε εξωτερικές θερμοκρασίες έως και -5 °C, εάν προσέξετε να μην ξεραθεί και εάν τυλίξετε το φυτό μαζί με τη γλάστρα του σε φλις. Ωστόσο, η πιο εύκολη λύση είναι να βάλετε το φυτό στο γκαράζ. Εκεί θα βρίσκεται σε σκοτεινό και κάπως δροσερό μέρος. Ποτίζετε το φυτό αρκετά, ώστε να μην μαραθούν οι καρποί. Προσέξτε έναν κρίσιμο παράγοντα που αφορά τη διαχείμαση της συκιάς με καρπούς: Φροντίστε να μην εκθέτετε το φυτό σε υπερβολικές θερμοκρασιακές διακυμάνσεις (π.χ. μην το αφήνετε στον δυνατό χειμερινό ήλιο τη μέρα και μετά το βάζετε πάλι σε ψυχρό μέρος το βράδυ), διαφορετικά οι καρποί θα μαραθούν ή θα πέσουν από το δέντρο.

Γκίνγκο: Σε γλάστρα είναι πιο εκτεθειμένο στον επικίνδυνο παγετό απ' ό,τι στο χώμα. Οπότε, καλύτερα να το βάλετε στο γκαράζ. Εναλλακτικά, μπορείτε να το βγάλετε από τη γλάστρα του, όσο διαρκεί ο χειμώνας, και να το τοποθετήσετε σε ένα προστατευμένο σημείο στο χώμα. Εάν χρειάζεται να το κρατήσετε στο μπαλκόνι στη διάρκεια του χειμώνα, τυλίξτε καλά τη γλάστρα και το φυτό σε φλις (όχι σε μεμβράνη!).

Βότανα: Μπορείτε να αφήσετε το μαϊντανό, το λεβίστικο, το λεμονοθύμαρο, κ.λπ., στο παρτέρι. Το καλύτερο για τον ελίχρυσο και τη λεβάντα είναι να τα τοποθετήστε σε μέρος φωτεινό, δροσερό, προστατευμένο από τον παγετό, σε θερμοκρασία 5 έως 10 °C

Μαργαρίτα: Όταν προετοιμάζετε αυτό το φυτό για το χειμώνα, κλαδέψτε περίπου το ένα τρίτο. Στη διάρκεια του χειμώνα, τοποθετήστε το σε φωτεινό μέρος, σε θερμοκρασία 10/12 °C και ποτίζετέ το αραιά, ώστε να μην ξεραθεί. Την άνοιξη, φυτέψτε το σε φρέσκο χώμα. 


ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                     ( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )
Ροδοδάφνη: Το δυνατό, επαρκώς αναπτυγμένο φυτό της ροδοδάφνης αντέχει στο ψύχος από 0 έως -5 °C, δηλαδή σε συνθήκες ήπιου παγετού. Στη θέση που θα διαχειμάσει, θα πρέπει να υπάρχει αρκετό έως μέτριο φως και θερμοκρασία 5-10 °C. Ποτίζετέ τη φειδωλά, ίσα να μην ξεραθεί.

Μας ρωτήσατε για το κλάδεμα και σας απαντάμε: Αναφερθήκαμε εκτενώς στο κλάδεμα της ροδοδάφνης, στο προηγούμενο Ενημερωτικό δελτίο της GARDENA. Ανατρέξτε σε αυτό για να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. 



Πασσιφλόρα: Σε ήπια κλίματα (κλίματα αμπελοκαλλιέργειας) και εάν φυτευτεί σε προστατευμένο σημείο, η πασσιφλόρα (Passiflora caerulea) μπορεί συνήθως να παραμείνει έξω. Εφόσον είναι επαρκώς αναπτυγμένη, αντέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες από -5 έως -10 °C. Διαφορετικά, βάλτε τη σε εσωτερικό χώρο και αφήστε τη να διαχειμάσει σε θερμοκρασία 10 -12 °C κατά μέγιστο, εάν η εξωτερική θερμοκρασία είναι μεταξύ 0 και 5 ºC. Ποτίζετέ τη φειδωλά, ώστε να μην ξεραθεί. Σημειώστε ότι υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πασσιφλόρας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που απεχθάνονται τη ζέστη. Αυτές, όπως τα τροπικά φυτά, πρέπει να διατηρούνται σε όσο το δυνατόν φωτεινότερο μέρος, σε θερμοκρασία 20 °C και διαρκώς υγρές.

Κιτρονέλλα: Στη διάρκεια του χειμώνα, τοποθετήστε τη σε φωτεινό μέρος, σε θερμοκρασία 10-15 °C περίπου και ποτίζετέ τη αραιά.

Οι ειδικοί της GARDENA σε θέματα κηπουρικής συνεργάστηκαν για τη συγγραφή ενός ολοκληρωμένου οδηγού για φυτά γλάστρας και δοχείων, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για τον τρόπο διαχείμασης των φυτών αυτών. 

 ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-6932908309


ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                     ( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )




ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΣΤΕΛΟ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟ 1986 ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ KAΡΠOYZAKHS




ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝ-6932908309
6 ΤΟ ΧΛΜ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ--ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ 

ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                     ( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗ         ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


  1. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ - ΣΥΡΤΑ

    Το παρόν βίντεο είναι μαγνητοσκοπημένο στις 01 Νοεμβρίου 2006 από την εκπομπή "Στα χνάρια της παράδοσης" όπου παρουσίαζε ο Γ. Κοκαράκης ...
    πριν από 9 μήνες  3774 προβολές
    από τον χρήστη MegaKPHTH
  2. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝ-- ΕΧΩ ΚΑΚΟ ΑΝΑΡΑΧΟ .wmv

    Πριν από 1 έτος  3850 προβολές
    από τον χρήστη melampianos65
  3. ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΡom Manolis Karpouzakis ego ki an klaio ki an pono

    I
  4. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ Π'ΑΓΑΠΑ

    ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ
    Πριν από 1 έτος  1262 προβολές
    από τον χρήστη petr00kos
  5. AΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΑΛΟΥ nea tv Η ΜΑΝΑ

    Ο ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΘ ΚΥΚΛΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ nea tv ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΡΗΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ ΜΑΝΑ ...
    Πριν από 1 έτος  7892 προβολές
    από τον χρήστη IriniZou
  6. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ

    ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΙΝΩΑΣ 1997 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.......ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ...
    Πριν από 1 έτος  9441 προβολές
    από τον χρήστη KOSTAS KAMPOURAKIS
  7. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ KARPOYZAKIS

    APO TON DISKO,EXO KAKO ANARAXO
    πριν από 2 χρόνια  9669 προβολές
    από τον χρήστη Στελιος Ματθαιακης
  8. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ

    ...
    πριν από 2 χρόνια  9132 προβολές
    από τον χρήστη Στελιος Ματθαιακης
  9. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ MANOLIS KARPOYZAKIS PENTOZALI

    AKOYSTE LYRA PEDIA..!
    πριν από 2 χρόνια  13100 προβολές
    από τον χρήστη Στελιος Ματθαιακης
  10. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΜΠΑΚΕΡΗ ΚΛΩΣΤΗ

    cretavideo.gr ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ 1975 - ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ! http
    Πριν από 1 έτος  3269 προβολές
    από τον χρήστη petr00kos
  11. ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΣΑ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΛΑΔΙ

    www.youtube.com Manolis Karpouzakis sa to ksero kladi
    Πριν από 1 έτος  3450 προβολές
    από τον χρήστη PERDIKARISKOZI
  12. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΚΛΗΣ - ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΑ ΔΩΡΑ" ΜΟΥΣΙΚΗ - ΛΥΡΑ - ΒΙΟΛΟΛΥΡΑ : ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΣΤΙΧΟΙ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΛΑΟΥΤΟ : ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΚΛΗΣ ΛΑΟΥΤΟ : Ν ...
    Πριν από 1 έτος  1905 προβολές
    από τον χρήστη makopier
  13. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.

    KAΡΠΟΥΖΑΚΗΣ..ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗΣ..ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ..
    πριν από 2 χρόνια  5309 προβολές
    από τον χρήστη akoyklinos
  14. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ - ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ

    ΚΡΗΤΙΚΑ
    πριν από 3 χρόνια  6810 προβολές
    από τον χρήστη petr00kos
  15. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΣΑΝ ΘΑ ΠΟΘΑΝΩ ΘΑ ΧΑΡΩ

    ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ!
    Πριν από 1 έτος  1372 προβολές
    από τον χρήστη petr00kos
  16. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΠΑΛΙΕ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ

    ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ!
    Πριν από 1 έτος  1173 προβολές
    από τον χρήστη petr00kos
  17. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΓΜΟ!

    cretavideo.gr ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ!
    Πριν από 1 έτος  1023 προβολές
    από τον χρήστη petr00kos
  18. ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΑΝΤΙΟ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ

    αυτο το τραγουδι μιλαει για τα ναρκωτικα και το εγραψαν για καποιον φιλο που εχασε την ζωη του απο τα ναρκωτικα. αντιο ρε βασιλη. λαουλο ...
    Πριν από 1 έτος  1154 προβολές
    από τον χρήστη manostgr
  19. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ LIVE ΣΕ ΓΑΜΟ

    ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ! www.facebook.com
    Πριν από 1 έτος  2307 προβολές
    από τον χρήστη petr00kos
  20. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ ΑΝΑΡΑΧΟ MANOLIS KARPOYZAKIS ANARAXO

    ...
    πριν από 2 χρόνια  9438 προβολές
    από τον χρήστη Στελιος Ματθαιακης

ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                     ( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )


  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΟΥΝΑΚΗΣ

    πριν από 9 μήνες  237 προβολές
    από τον χρήστη GIASSEMIS
  2. Συνάντηση απογόνων Χατζησπύρου Γκικάκη

    Η μεγάλη συνάντηση των απογόνων του Χατζησπύρου Γκικάκη (Ωρωπός, 3 Σεπτεμβρίου 2010)
    Πριν από 1 έτος  84 προβολές
    από τον χρήστη YiannisGkikakis
  3. Αποτελέσματα για τον όρο αναζήτησης: ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ xatzispiros andreas
  4. ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΣ "ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ" ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ

    πριν από 9 μήνες  133 προβολές
    από τον χρήστη GIASSEMIS
  5. Andreas Xatzispyros

    ena tragouti tou Andrea Xantzispyrou , einai polu kalo kai einai 1 komati apo tin zoi to perisoteron. elpizo na sas aresei. euxaristo. grapsete 1 ...
    πριν από 2 χρόνια  379 προβολές
    από τον χρήστη stelios liandris


ΓΙΑΝΗ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΦΙΛΙΠΠΟΣ H ΠΡΩΤΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  ΑΚΟΥΣΕΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ



ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
         LIVE ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
  ( Ο  ΓΙΑΣΕΜΗΣ )
         HMΕΡΗΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΕΙΝΕ LIVE TORA 
















ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ-- ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ