YAMASTIK ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης,

 ΣΚΑΝΔΑΛΟ TV     -ΛΑΣΙΘΙ TV

 SUPER KRHTH TV      ΦΙΛΑΘΛΟΣ TV     TELEKRETA TV    TELEKRETA SPOR TV     SUPER KRHTH SPOR TV   
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΑΡ  TV     POSTGAME GR     TSAT LIVE TV      DASEN TV       RADIO SUPER KRHTH LIVE      TV    
 ΛΑΣΙΘΙ ΣΤΑΡ  TV          EKLOGES LIVE TV   ΠΑΠΑΔΙΑΝΑ TV  ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ TV   ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΑΡ SPOR TV  


Γενικά
Η YAMASTIK χρόνια τώρα βρίσκεται δίπλα στον αγρότη, με τα πρωτοποριακά της προϊόντα που τον βοηθούν στην δουλειά του, αναβαθμίζουν ποιοτικά τη ζωή του και αυξάνουν την παραγωγικότητα του. Η εταιρία μας άρχισε πρώτη να κατασκευάζει ηλεκτρονικά ελαιοραβδιστικά το 1984, μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.


Τα προϊόντα μας
Όλα τα εξαρτήματα σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, συναρμολογούνται και ελέγχονται ποιοτικά στην εταιρία μας.
Χρησιμοποιώντας μηχανήματα υψηλής ακρίβειας σε συνδυασμό με επιλεγμένες υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, εξασφαλίζουμε την άριστη και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων της YAMASTIK για πολλά χρόνια.
Φιλοσοφία - Στόχοι
Πεποίθηση της εταιρείας μας είναι ότι πρόκειται για μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών και όχι αυστηρά προϊόντων.
Η εταιρεία μας εφαρμόζει τη θεωρία «ειλικρινής και ολοκληρωτική αφοσίωση στην εργασία και προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε πελάτη».
Στόχος της εταιρείας στο άμεσο μέλλον είναι η σταθερή και συνεχής ανάπτυξη της με σκοπό να κατακτήσει σημαντική θέση στην Ελλάδα αλλά και στις ξένες αγορές, εφαρμόζοντας απόλυτα την παραπάνω θεωρία.











Κατά το διάστημα της ελαιοσυλλογής,  το εργοστάσιο παραμένει
ανοικτό από τις 8πμ έως τις 8μμ -  στο τηλέφωνο μας  
2810.380955,  θα σας δώσουμε τη σωστή λύση στο πρόβλημα που
αντιμετωπίζετε –
Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεση σας - μην διστάσετε να μας
συμβουλευθείτε.














Διεύθυνση:ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης,
71500, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ:2810380955
Fax:2810380954
Email:info@yamastik.gr









Ελαιοραβδιστικά Mηχανήματα
 YamaStik
 YamaWagon
 YamaSaw
 YamaPlast
 YamaComb
Προχωρημένη αναζήτηση
  Αποστολές Προϊόντων
  Εγγυήσεις Προϊόντων
  Όροι Χρήσης
 Greek  English
undefined
 YamaStik  YamaWagon  YamaSaw
 YamaPlast  YamaComb
Η βιοτεχνία κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων, πλαστικών ειδών, εξαρτημάτων Yamastik είναι από τις μεγαλύτερες στον χώρο του είδους της. Πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση σε πωλήσεις και αυτό οφείλεται όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων της αλλά και στις ελκυστικές τιμές και το απαράμιλλο σέρβις της. Η βιοτεχνία Yamastikκατασκευάζει ελαιοραβδιστικά μηχανήματαελαιοραβδιστικά εδάφους, μεταφορικά καρότσια, καρότσι 4x4, τρίκυκλο καρότσι, κοπτικά εργαλεία, μηχανήματα για το αμπέλι, πλαστικά είδη, καλούπια, ηλεκτρονικές μηχανολογικές κατασκευές, αυτοματισμούς, είδη συσκευασίας, ξυλοκοπτικά, ηλεκτρικό πριόνι, κόσκινο, είδη θερμοκηπίουκηρήθρες, μηχανήματα συλλογής καρπών  αλλά και ακόμα πολλά άλλα είδη. Τα μηχανήματα της εταιρίας μας απευθύνονται σε επαγγελματίες: αγρότες, οικοδόμους, μεταφορικές εταιρίες, κατασκευαστικές εταιρίες, μελισσοκόμους. Τα  προϊόντα μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν από ερασιτέχνες στις απλές δουλειές του σπιτιού για μεταφορά διαφόρων υλικών. Τα  καρότσια μπορούν να μεταφέρουν λιπάσματα, ξύλα, νερό, οικοδομικά υλικά, τσουβάλια κάθε είδους, σταφύλια σε τσιγκάκια ή τελάρα μπορούν να δεχτούν ψεκαστικό για αυτόματο ψεκασμό και πολλά άλλα. Το ηλεκτρικό πριόνι, σαρακάκι μπορεί να κόψει  αρκετά μεγάλες διατομές και χρησιμοποιείτε για κλάδεμα δέντρων, κλάδεμα ελιάς, κλάδεμα στο αμπέλι, κλάδεμα στα φυτά του κήπου, είναι πολύ ελαφρύ, ξεκούραστο, ασφαλές, ανώδυνο για το δέντρο, αφήνει πολύ καλή επιφάνεια κοπής.
Η συνεχής έρευνα, η ποιότητα κατασκευής, η λεπτομέρεια στον σχεδιασμό, το εξειδικευμένο προσωπικό, η διετής εγγύηση των προϊόντων και η άμεση παράδοση, είναι τα μυστικά της επιτυχίας της βιοτεχνίας μας. Μετά από μακροχρόνια έρευνα η Yamastik κατασκεύασε την πρωτοποριακή παλμική κεφαλή η οποία δεν πληγώνει τα δένδρα, δεν ρίχνει το φύλλωμα, δεν εμπλέκεται στα κλαριά, με αποτέλεσμα την καλύτερη συλλογή του ελαιοκάρπου και την φροντίδα του ελαιοδένδρου. Η Βιοτεχνία Ελαιοραβδιστικών Μηχανημάτων Yamastik άρχισε πρώτη να κατασκευάζει ηλεκτρονικά ελαιοραβδιστικά το 1984, μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.
Όλα τα εξαρτήματα και ασφαλώς τα Ελαιοραβδιστικά μηχανήματα σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, συναρμολογούνται και ελέγχονται ποιοτικά στην εταιρία μας. Χρησιμοποιώντας μηχανήματα υψηλής ακρίβειας σε συνδυασμό με επιλεγμένες υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, εξασφαλίζουμε την άριστη και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων της YAMASTIK για πολλά χρόνια. Η βιοτεχνία Yamastik
διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και έχει σαν στόχο την εξαγωγή τους σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και όλου του Κόσμου. Μετά από πολλές και συνεχείς έρευνες, κατέχει σήμερα την πρώτη θέση στη κατασκευή και την πώληση των ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και με εξαγωγές σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Τα ελαιοραβδιστικά Κρήτης Yamastik φέρουν την σφραγίδα του γνήσιου ελαιοραβδιστικού μηχανήματος με την ένδειξη (νόμιμος κάτοχος αυτού του προϊόντος που προστατεύετε από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας).
Η πολύχρονη πύρα μας, το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας, το άψογο σέρβις, μας έχουν δώσει την δυνατότητα να είμαστε οι πρώτοι στις πωλήσεις. Η σύγχρονη τεχνολογία έλυσε το πρόβλημα της συλλογής του ελαιοκάρπου από το δένδρο με το επαναστατικό ελαιοραβδιστικό Yamastik.Έχει μεγάλη παραγωγή, δεν κάνει ζημιά στο δένδρο, λειτουργεί σε όλες τις ποικιλίες της ελιάς και είναι ελαφρύ. Τα χαρακτηριστικά του είναι: μεγάλη παραγωγή, δε κάνει ζημία στο δέντρο, μείωση χρόνου λόγω μεγάλης παραγωγής, μείωση προσωπικού, το νέο έτος και πάλι το δένδρο θα δώσει την ίδια παραγωγή γιατί δεν καταστρέφει τις φούντες.
Η πορεία της επιχείρησης στον Ελλαδικό χώρο είναι ανοδική και επιτυχής με συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις σε όλα τα είδη που κατασκευάζει με αποτέλεσμα στον χώρο των κατασκευαστών να είναι από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες επιχειρήσεις στον Ελλαδικό χώρο. Είναι εξοπλισμένη με τα τελειότερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής και τα μηχανήματα που κατασκευάζει είναι κορυφαία σε ποιότητα και αντοχή και πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2000 και CE.Το δίκτυο ειδικευμένων αντιπροσώπων της επιχείρησης στον Ελλαδικό χώρο παρέχει πλήρη υποστήριξη στον τελικό καταναλωτή. Η επιχείρηση σήμερα στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου Κρήτης και στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που σε συνεργασία με την διοίκηση της επιχείρησης στοχεύουν στην συνέχιση της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της στον τομέα που δραστηριοποιείται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.
undefined





ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΜΑΚΗ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΩΝ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ-
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΒΙ. ΠΕ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΗΛ. 2810-380955 ΦΑΞ. 2810-380954  
ΤΚ 71500
ΑΦΜ :097954464 / Β’ ΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Email:  info@yamastik.g