ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ ΚΡΗΤΗ


ΛΥΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗPDFΕκτύπωσηE-mail


1. Τι σημαίνει HHO;
Το HHO αποτελείτε από 2 μέρη Υδρογόνου και 1 Οξυγόνου. Το πρόσθετο μόριο του Οξυγόνου κάνει το ΗΗΟ πιο εύφλεκτο από το σκέτο Υδρογόνο.
2. Πόση οικονομία καυσίμου θα έχω;
Οι περισσότεροι χρήστες έχουν οικονομία από 20 εώς 30% στην κατανάλωση καυσίμου. Υπάρχουν και περιπτώσεις που τα αποτελέσματα είναι καλύτερα.
3. Τι πλεονεκτήματα έχει το αέριο ΗΗΟ όταν χρησιμοποιείται σαν συμπληρωματικό καύσιμο σε κινητήρα εσωτερικής καύσης;
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Το αέριο ΗΗΟ μειώνει την κατανάλωση του καυσίμου με το να αυξάνει το επίπεδο των οκτανίων αναγκάζοντας έτσι το βασικό καύσιμο να κάνει καλύτερη καύση. Τα περισσότερα οκτάνια έχουν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Τα υψηλότερα οκτάνια, περισσότερη ιπποδύναμη και καλύτερη ανάφλεξη του βασικού καυσίμου έχουν ως αποτέλεσμα περισσότερα χιλιόμετρα ανά λίτρο. Το ΗΗΟ ως καύσιμο βοηθά να καθαρίσουν τα υπολείμματα του άνθρακα από το εσωτερικό της μηχανής. Τα υπολείμματα της καύσης του ΗΗΟ  είναι καθαρό νερό. Έτσι εξοικονομείς καύσιμα, γλυτώνεις χρήματα και βοηθάς και το περιβάλλον.
4. Είναι ένα υβριδικό σύστημα καυσίμου πιο ευάλωτο στην οξείδωση;
Όχι! Το βασικό καύσιμο (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο) παράγει αρκετή θερμότητα κατά την καύση του ούτως ώστε το αέριο ΗΗΟ να εξατμίζετε κατά την μετατροπή του πάλι σε νερό και αποβάλετε από την εξάτμιση.
5. Μπορεί αυτό το σύστημα να βελτιώσει τις επιδώσεις μου;
Ναι! Η παροχή του ΗΗΟ μέσα στον κινητήρα εσωτερικής καύσης βοηθά στον καθαρισμό των εσωτερικών τμημάτων του κινητήρα κατά την διάρκεια της λειτουργίας του. Θα αυξήσει την ροπή και την ιπποδύναμη και θα μειώσει τους βλαβερούς υδρογονάνθρακες που απελευθερώνονται μέσω της εξάτμισης. Το υδρογόνο καίγετε πιο γρήγορα και πιο καθαρά από το βασικό καύσιμο μέσα στην μηχανή. Αυτό κάνει το όχημα σας να λειτουργεί πιο ομαλά και πιο αποδοτικά από ποτέ!
6. Με τι καύσιμα συνεργάζεται στα οχήματα;
Δουλεύει με όλους τους τύπους καυσίμων σε όλες τις μηχανές εσωτερικής καύσης.
7. Μπορεί η γεννήτρια υδρογόνου να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά στον κινητήρα μου βραχυπρόθεσμα ή μακροχρόνια;
Όχι! Η γεννήτρια υδρογόνου δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στις μηχανές!
8. Γιατί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία στα μοντέλα τους;
Όσο οι τιμές των καυσίμων ήταν χαμηλές δεν υπήρχαν οικονομικά κίνητρα γι αυτό το σύστημα. Το σύστημα του Stan Meyers θα έδινε στο κοινό τον πλήρη έλεγχο της ενέργειας γιατί όταν βελτιστοποιηθεί ή σχεδιαστεί από την αρχή για να εκμεταλλευτεί αυτή την τεχνολογία τα αυτοκίνητα μπορούν να λειτουργήσουν 100% με νερό! Ούτε οι εταιρείες ούτε η κυβερνήσεις  όμως θέλουν να δουν μία βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων να καταστρέφετε. Οι εταιρείες πετρελαιοειδών βγάζουν περισσότερα κέρδη από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία.
9. Τι είδους συντήρηση χρειάζεται;
Γεμίστε το ντεπόζιτο με αποσταγμένο νερό όταν χρειαστεί! Κάθε 1000 χιλιόμετρα θα χρειαστείτε 1 λίτρο νερού! Κάθε 3 με 6  μήνες αναλόγως της χρήσης συνιστάτε να αδειάζετε και να ξεπλένετε το σύστημα και να αντικαθιστάται το μείγμα με καινούργιο (αποσταγμένο νερό και ηλεκτρολύτης).
10. Τι ηλεκτρολύτης χρησιμοποιείτε;
Ο καλύτερος ηλεκτρολύτης είναι το KOH (Potassium Hydroxide), πολύ φθηνό και πολύ εύκολο να βρεθεί.
11. Υπάρχει περίπτωση να παγώσει το νερό κατά τους χειμερινούς μήνες;
Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!
12. Τι γίνετε αν δεν χρησιμοποιήσω αποσταγμένο νερό στην γεννήτρια μου;
Το αποσταγμένο νερό κατά βάση είναι καθαρό νερό. Οι άλλοι τύποι νερού όπως το νερό βρύσης, μεταλλικό νερό, νερό από γεώτρηση κλπ θα δουλέψουν αλλά αυτό θα προκαλέσει το να δημιουργηθούν κατάλοιπα με τον ηλεκτρολύτη και με τα άλατα και άλλα στοιχεία που περιέχονται σε αυτά. Αυτά τα κατάλοιπα θα επικαθήσουν στις πλάκες της γεννήτριας και σαν αποτέλεσμα θα έχει το να μην παράγετε αρκετό αέριο ΗΗΟ. Αυτό επίσης γίνεται και με άλλους τύπους ηλεκτρολύτη που περιέχουν σόδα. Η σόδα σύντομα θα επικαθήσει στις πλάκες τις γεννήτριας και θα την κάνει να λειτουργεί ανεπαρκώς για την παραγωγή του ΗΗΟ.
13. Μπορεί να εκραγεί η γεννήτρια ΗΗΟ;
Όχι! Η παραγωγή υδρογόνο γίνεται μόνο όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί. Σε αντίθεση με τα δοχεία υπό πίεση υπάρχει μόνο μία μικρή ποσότητα ΗΗΟ στο σύστημα.
14. Εάν υπάρχουν απορίες παρέχετε τεχνική υποστήριξη;
15. Παρέχετε κάποιος τύπος εγγύησης μαζί με την γεννήτρια ΗΗΟ;
Ναι παρέχετε εγγύηση 1 έτους για επισκευή της μονάδας ή αντικατάστασης της.
16. Σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να εκραγεί η γεννήτρια;
Βεβαίως όχι γιατί λειτουργεί μόνο με νερό και ηλεκτρολύτη.
17. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την γεννήτρια υδρογόνου σε μία γεννήτρια ρεύματος;
Ναι! Η γεννήτρια υδρογόνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με οποιαδήποτε γεννήτρια ρεύματος.
18. Ποια είναι η διάρκεια ζωής της μονάδας;
Μέχρι σήμερα οι μονάδες που έχουν πουληθεί τα δύο τελευταία έτη δουλεύουν άψογα!
19. Υπάρχουν έρευνες σχετικές με αυτό το σύστημα;
Ανεξάρτητες έρευνες έχουν δείξει ότι η μετατροπή του νερού σε ΗΗΟ μπορεί και δουλεύει. Αυτές οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι μηχανές που χρησιμοποιούν ΗΗΟ χρειάζονται λιγότερη βενζίνη και παράγουν λιγότερες εκπομπές άνθρακα. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αναφορές για το σύστημα παραγωγής από τη NASA, του Αμερικανικού υπουργείου μεταφορών και της Αμερικανικής αρχής ενέργειας!
Οι έρευνες αυτές έχουν δείξει ότι η χρήση υδρογόνου επιτρέπει στις μηχανές να δουλεύουν με ένα πιο φτωχό μείγμα καυσίμου/αέρος. Χωρίς την προσθήκη υδρογόνου το ποσοστό βενζίνης/αέρα είναι 1/14,7 σε όγκο μάζας. Με την προσθήκη του υδρογόνου η μηχανή μπορεί να δουλέψει σε ένα ποσοστό βενζίνης/αέρα της τάξεως του 1/20 ή και περισσότερο, πράγμα που θα ήταν αδύνατο χωρίς την προσθήκη του υδρογόνου!
Η προσθήκη του ΗΗΟ δεν προσθέτει πολλή ενέργεια όπως την καταλαβαίνουμε. Όμως η παρουσία του υδρογόνου λειτουργεί αναμορφωτικά – βοηθάει τα βαριά μόρια του καυσίμου να καίγονται πιο καλά από ότι θα καιγόντουσαν χωρίς το υδρογόνο. Αυτό σημαίνει ότι η μικρή ποσότητα του ΗΗΟ στη μηχανή βοηθάει στην καύση της ποσότητας του καυσίμου που σε άλλη σε άλλη περίπτωση δεν θα καιγόταν κατεβάζοντας την παραδοσιακή στοιχειομετρία της ποσότητας καυσίμου/αέρος σε πιο μικρά ποσοστά.
Αποκτούμε με αυτόν τον τρόπο ένα χαμηλού κόστους υβριδικό αυτοκίνητο!
Η μετατροπή του αυτοκινήτου σας είναι πλήρως αναστρέψιμη, μπορείτε να το ξανακάνετε να καίει μόνο
βενζίνη, πετρέλαιο ή υγραέριο χωρίς να μειωθεί η αξία του!
Περιφερειακός - Τοπικός τύπος
undefinedundefined
undefined
undefined