MOTO STRATA HERACLIO KRHTH


































 
 KYMCO HONDA SUZUKI KAWASAKI PIAGGIO
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - SERVICE
MOTOSTRADA
        undefined                             undefined
                undefined                                                 

                

          


ΝΕΑ & EVENTS

01/07/2012: Καλοκαίρι... Η θερμοκρασία ανεβαίνει! - KYMCO... Οι τιμές πέφτουν!

Αποκτήστε σήμερα και μέχρι 30/9 τα bestseller μοντέλα της KYMCO, AGILITY CITY 200i/200i TC ή DOWNTOWN 300i & 300iABS και επωφεληθείτε από τις νέες μειωμένες τιμές!

Η ...
29/06/2012: Νέο G-Dink 300i Χρυσός Συνδυασμός!
Χρυσός Συνδυασμός... οικονομίας, άνεσης, ευελιξίας, τιμής!

Για 15 χρόνια η σειρά GRAND DINK έχει χτίσει το όνομα της KYMCO στην Ευρωπαϊκή αγορά. Με περισσότερες από 120.00...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ KYMCO
Η  ΚΥΜCO είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής scooter και μοτοσικλετών στον κόσμο.    
Ιδρύθηκε  το 1963  στην  Taiwan  με  τη  συνεργασία  της  HONDA  Ιαπωνίας . Από το 1992  αρχίζει η προσπάθεια καθιέρωσης των  μοτοποδηλάτων παραγωγής της εταιρείας με το σήμα  KYMCO.
Σήμερα  η  KYMCO  διαθέτει 3 εργοστάσια στην Taiwan όπου απασχολεί περίπου 3.100 εργαζόμενους. Ακόμα έχει ιδρύσει εργοστάσια στην Ινδονησία, την Κίνα, τις Φιλιππίνες και την Ν. Αμερική, μέσω των οποίων καλύπτει τις ανάγκες των τοπικών αγορών. Η ημερήσια παραγωγή μόνο των εργοστασίων της Taiwan ξεπερνά τα 2000 τεμάχια ( 800.000 τεμάχια το χρόνο).
Όλα τα προιόντα  της  KYMCO  κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και ISO 13485 ενώ τα εργοστάσια καλύπτουν τα πρότυπα περιβαντολλογικής διαχείρισης ISO 14001.
Σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, διανομής και στήριξης μετά την πώληση, εφαρμόζονται τα πρότυπα TPM (Total Productive Management) και ΤQM (Total Quality Management). 
Η παραγωγή των εργοστασίων είναι καθετοποιημένη σε μεγάλο βαθμό, καθώς κατασκευάζουν εξ' ολοκλήρου πλαίσιο, κινητήρα, πλαστικά, και άλλα περιφερειακά εξαρτήματα ελέγχοντας έτσι την ποιότητα των προιόντων σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας.
Η KYMCO  διαθέτει αυτοδύναμα τμήματα  σχεδίασης, έρευνας και εξέλιξης με αποτέλεσμα σήμερα να είναι σε θέση να κάνει εξαγωγή τεχνολογίας στην παγκόσμια αγορά του μοτοποδηλάτου.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι αρκετοί Ευρωπαίοι και άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν κινητήρες της ΚΥΜCΟ στα οχήματα που κατασκευάζουν.

Από το 1992 η ΚΥΜCO  επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρωπαϊκή αγορά , ξεκινώντας αρχικά από την Ιταλία τη Γερμανία και  την Ισπανία. Στην Ελλάδα η KYMCO  κάνει  την εμφάνισή της το 1993 , με   εξαιρετική  επιτυχία αρχικά κυρίως στο χώρο των ενοικιαστών  ο οποίος απαιτεί υψηλά  standard ποιότητας και αξιοπιστίας.




  • SCOOTER

  • ATV

  • ΠΑΠΙΑ







  • Στην παρούσα χρονική στιγμή το δίκτυο διανομής της KYMCO  στην Ευρώπη έχει αναπτυχθεί  σε όλες τις σημαντικές αγορές μοτοποδηλάτου (Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία , Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία , Πορτογαλία, Ελβετία, Ουγγαρία, Ρουμανία κλπ ).
    Σε κάποιες από αυτές τις αγορές, όπως της Ιταλίας, η KYMCO πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των πωλήσεων.

     Όλα τα μοντέλα που προορίζονται για την Ευρωπαική αγορά σχεδιάζονται πλέον στο νέο τμήμα σχεδιασμού της KYMCO που λειτουργεί στην Ιταλία και καλύπτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η Ευρωπαική Κοινότητα για τα δίκυκλα.

    Τα τελευταία χρόνια η KYMCO έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στην κατασκευή ηλεκτροκίνητων οχημάτων (MOBILITY).